E-CAPITAL

jaar

Sinds meer dan 20 jaar is E-CAPITAL een partner voor Belgische KMO’s met ambitieuse groeiplannen.

E-CAPITAL verbindt zich met managers of aandeelhouders die bij E-CAPITAL, naast financiële middelen, ook de toegang wensen tot een sterke en erkende expertise op het gebied van groeimanagement. Dit houdt ook de juiste ondernemingsgeest, een goed begrip van de KMO omgeving en een onafhankelijkheid ten overstaan van financiële en publieke instellingen in.

E-CAPITAL heeft in het verleden geïnvesteerd via verschillende fondsen (E-Capital I, II en III) die steeds werden geadviseerd door E-Capital Equity Management. Sinds 2019 investeert E-Capital echter uitsluitend in de vorm van club deals met de steun van private investeerders (family offices en ondernemers). Deze club deals vereisen een eigen inbreng van 5 tot 15 miljoen euro per dossier. Deze bedragen kunnen aangevuld worden door kredietlijnen verkregen bij financiële instellingen en mezzanine fondsen.

Conclusie: U bent manager of ondernemer, u wenst een bedrijf te verkopen, kopen of uw kapitaal open te stellen voor derden om een belangrijk groeiproject te financieren, … contacteer E-Capital!